Selecteer een pagina

Total Fitlijn

Optimaliseer de gezondheid van uw pluimvee/kippen

Total Fit lijn producten verkrijgbaar bij uw dierenarts.

adVee dierenartsen

www.adveedierenartsen.nl

Pluimveepraktijk Noord & Oost

www.pluimveepraktijknoordenoost.nl

Poultry Vets

www.poultryvets.nl

GVP-Emmen

www.gvp-emmen.nl

 

DE FITLIJN PRODUCTEN

Vitaminen / Mineralen / Aminozuren

Luchtwegen

Vertering

Overig

Bekijk hier alle producten van de Total Fitlijn

Vernieuwde producten voor uw pluimvee

We hebben enkele opvallende vernieuwingen doorgevoerd in ons assortiment. Zo hebben we aan de Vitafit BEK opnieuw vitamine C toegevoegd, waardoor het nu de naam Vitafit BECK draagt. Deze verbetering versterkt de effectiviteit van het product, en we zijn ervan overtuigd dat het uw pluimvee ten goede zal komen.

Een ander product dat een volledige transformatie heeft ondergaan, is Thermofit. Qua werking is het vrijwel identiek aan de vertrouwde Thermofit, maar de vernieuwde versie lost beter op en biedt daardoor nog meer voordelen. Bovendien hebben we de verpakking verkleind van 15 naar 10 kg, waardoor het handiger en efficiënter in gebruik is.

Landelijke dekking

Dankzij de praktijken die de Fitlijn producten gebruiken, kunnen we een landelijke dekking bieden. Dit stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het veld en te weten waar er nog behoefte aan is. Enkele van deze praktijken zijn adVee Dierenartsen, Poultry Vets, Pluimveepraktijk Noord & Oost en GVP.

Nieuwe producten voor uw kippen

 

We zijn ook verheugd om enkele nieuwe producten aan onze productlijn toe te voegen, die specifiek zijn ontwikkeld om aan de behoeften van pluimveehouders te voldoen. Een van deze producten is Calmfit, een middel op basis van magnesiumverbindingen. Met de toenemende trend van het overdag laden van (ster)kippen, brengt dit ook enkele nadelen met zich mee. Vaak worden kippen nerveus en dringen ze zich naar de zijkanten van de stal, wat tot verdrukkingen kan lijden. Door Calmfit te gebruiken, blijven de kippen aanzienlijk rustiger. 

Biolijn, biologische sector

We zijn verheugd om onze eigen Biolijn te introduceren. De biologische sector stelt specifieke eisen aan producten, en we hebben daarom hoogwaardige producten ontwikkeld om aan deze eisen en keurmerken te voldoen. Het is een mooie ontwikkeling dat we nu ook pluimveehouders in de biologische sector kunnen voorzien van hoogwaardige producten die aan hun behoeften voldoen.

De Biolijn zal binnenkort beschikbaar zijn.

 

CONTACT

De Fitlijn producten kunt u bestellen via uw dierenarts.